top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Ето всичко, което показаха на представянето на новите игри от 505 Games

505 Games, издателят, който стои зад игри като Payday 3, Control и PC версията на Death Stranding Director’s Cut, проведе първата си демонстрация на игри. Събитието разкри три нови игри и бърз поглед към Eiyuden Chronicles: Rising.

 
505 games showcase
 

Започна с Among The Trolls, нова фолклорна игра за оцеляване, след това Stray Blade, магическа бойна ролева игра и след това Miasma Chronicles, разработенa от разработчика на Mutant Year Zero, The Bearded Ladies.


Among The Trolls

Among The Trolls

Трейлърът на Among The Trolls определя тази игра за оцеляване като донякъде призрачна или поне мистериозна. Вашата цел е да оцелеете в гора, която е дом на фолклорни създания като тролове. Главният герой си спомня, че баба им им е казала, че всяка гора, ливада и езеро имат свой собствен вид и че трябва да зарадвате тези хора, като жертвате нещо. След като се преместите в САЩ, при специфични обстоятелства, вие сте върнати в къщата на баба и дядо си във Финландия. Преди да пристигнете обаче, гигантско морско чудовище смазва лодката ви и вие се събуждате в гора, без да знаете къде се намирате или защо сте там.


Като се има предвид, че това е игра за оцеляване, първото нещо, което трябва да направите, е да намерите начин да оцелеете и това е мястото, където традиционните жанрови елементи като изработка влизат. Разбира се, с фолклорния обрат в Among The Trolls, простото оцеляване няма да е достатъчно – ще трябва да поддържате създанията, които наричат ​​гората дом, щастливи и ще трябва да разберете как точно да направите това.

 

Stray Blade

Stray Blade

Stray Blade беше втората игра, разкрита в днешната витрина и в нея вие играете като антрополог от друга земя, който изследва древните руини на мистериозна цивилизация. Правейки това, вие случайно нарушавате 1000-годишно заклинание. Там се сблъсквате с малък герой вълк, който става ваш спътник. Заедно трябва да разкриете и изследвате Acrea, който привидно се превръща във ваш нов дом, тъй като не можете да си тръгнете, докато не бъдат премахнати куп магически парчета, вградени в гърдите ви.


Acrea разполага с много различни биоми – пустиня, гора, замръзнала тундра и много други – и вие трябва да оцелеете във всеки, докато избягвате стрели и други враждуващи фракции. Има изработка и много битки, базирани на магия. Ще можете да я опитате, когато Stray Blade влезе в бета версия на PlayStation/Xbox конзоли и компютър някъде тази година.

 

Miasma Chronicles


Miasma Chronicles

Не беше показано или обсъждано много по отношение на Miasma Chronicles, която се разработва от разработчика на Mutant Year Zero, The Bearded Ladies, с изключение на добре изглеждащ, кинематографичен CGI трейлър. В него виждаме млад главен герой със забавен спътник-робот с човешки размери, който се опитва да използва магия, за да контролира, задържа или влиза в странен, черен портал. Diggs, роботът, предупреждава главния герой за това, но главният герой все пак се движи напред, използвайки специална магическа ръкавица от майка си, за да взаимодейства с портала. Що се отнася до защо, се оказва, че той вярва, че майка му е от другата страна на портала и затова се опитва да премине през него.Това е всичко, показано по време на представянето на 505 Games.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download
63 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page