top of page

Ексклузивно! 🚨 Звезда на SKADE с големи амбиции преди последния турнир за сезона! 📢

Снайперистът на SKADE Денислав "dennyslaw" Димитров говори специално пред eSports Bulgaria, броени дни преди началото на последното състезание за отбора преди лятната пауза. 🔥

 
 

22-годишният ас на състава говори за атмосферата и очакванията преди PGE Supercut 2022, където SKADE ще влезе в битка с Illuminar Gaming, SINNERS и Endpoint за своя дял от $25,000 награден фонд, като домакин на шоуто ще бъде сцената в Гдиния, Полша. 🇵🇱


- Последните месеци не са от най-лесните за вас. Какво доведе до този спад на формата и тази голяма липса на постоянство?


- Не е лесно да се отговори на този въпрос. Лошите резултати са в следствие на доста неща. Липсата на дисциплина и загубата на рундове, които трябва да се печелят с лекота, е една от големите причини за проблемите ни, тъй като когато не съумеем да затворим подобен рунд това ни срива доста. Също така аз не се чувствах много добре индивидуално и не успях да се мобилизирам и да изляза от тази "дупка" доста дълго време, за да мога да се фокусирам върху играта си. Все пак си казах, че няма как да позволя това да продължава и че ще давам 100% от себе си във всеки аспект на играта и ще бъда изцяло фокусиран върху крайния успех - без значение какво се случва на момента. Казано просто - играя рунд за рунд, докато не приключи срещата и чак тогава се връщам назад, за да коригирам грешките си.


- Въпреки резултатите - твоята индивидуална игра в последните мачове е на добро ниво. Смяташ ли, че до голяма степен отговорността да изкараш отбора от трудните мачове пада на твоите рамене?


- Това е отборна игра и няма как да се очаква винаги един човек да дърпа отбора напред. Въпреки това, ние си имаме роли и аз осъзнавам каква отговорност нося с моята, като се стремя да съм максимално полезен. Промених доста неща относно рутината ми преди мачове, тренировките, а и гледането на демота вече е доста по-лесно, тъй като постоянно биват качвани толкова много POV записи в YouTube, което много допринася за гледането на нови отигравания и идея, дори и да не си в CS.


- Започва последният ви турнир преди паузата. На какво ниво са подготовката и атмосферата в отбора и какво би означавал един трофей за вас точно в края на толкова труден сезон?


- Вярвам, че можем да спечелим турнира, както всеки един от моите съотборници. Всеки от нас мрази да губи и е с нагласата да печели всеки турнир, в който взимаме участие. Друг е въпросът, че по една или друга причина не успяхме да проведем тренировъчен лагер, който според мен е ключовият момент за развитие във всеки един отбор. Все пак мисля, че след почивката нещата ще се променят и това наше желание ще се осъществи. Относно важността на този турнир - един евентуален трофей би значел много и би бил първата крачка към това да върнем увереността си като отбор, защото все пак мотивацията и самоувереността не са неизчерпаем ресурс и именно един такъв успех би подействал много добре на всички в отбора.


- Смяташ ли, че сте големите фаворити в турнира и кой състав виждаш като най-голям конкурент?


- Имайки предвид формата ни в последните месеци, не бих казал, че мога да ни нарека ясно изразен фаворит. Все пак смятам, че ако реално успеем да покажем това, на което всички знаем, че сме способни - нито един от тези отбори не представлява каквато и да е заплаха.


Източник: eSports Bulgaria

4 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page