top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Изпълнителният продуцент на Dragon Age 4 напусна BioWare

BioWare казва, че развитието на следващата игра Dragon Age върви добре, но също така е загубила значителна лидерска фигура. Christian Dailey, който пое поста изпълнителен продуцент след напускането на Mark Darrah през декември 2020 г., напусна студиото.

 
Dragon Age 4
 

Докато продължаваме нашето пътуване, искахме да пожелаем на Christian Dailey сърдечно сбогуване с BioWare. Christian започна с нас през 2018 г. и оказа голямо влияние върху нашите игри и лидерският екип, последно като изпълнителен продуцент върху развитието на Dragon Age. Индустрията на игрите обаче непрекъснато се променя и понякога хората искат да отидат и да опитат нови неща – разбираме, но ще ни липсва като приятел и като колега

написа генералният мениджър на BioWare Gary McKay.


Преди да поеме юздите на Dragon Age, Dailey беше директор по развитие на живите услугите на Anthem, а след това директор на студиото в BioWare Austin. Той потвърди напускането си от BioWare в Twitter, като каза, че „очаква с нетърпение да аплодира отбора и да играе като фен“.

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

16 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page