top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Очаква се да видим повече геймплей от God of War Ragnarok през Август

Геймплей на God of War Ragnarok се очаква през август, вероятно в специално събитие State of Play. След мъчително чакане феновете най-накрая получиха дата на пускане, информация за предварителна поръчка и преглед на различните издания на играта, но всичко това беше придружено от CG трейлър, а не от действителен геймплей.

 
God of War
 

Тъй като God of War Ragnarok излиза през ноември 2022 г., има смисъл Sony да разкрие своя геймплей някога през август. Предишни доклади предполагаха, че Sony има голямо събитие, планирано през септември, но като се има предвид, че тези доклади са свързани с разкриването на несъществуващ нов Sly Cooper, не сме толкова сигурни, че вярваме, че са верни. Въпросният вътрешен човек на ResetEra беше единственият, който каза през май, че феновете не трябва да очакват God of War Ragnarok State of Play в скоро време, което се оказа вярно, тъй като не сме виждали нищо от два месеца.


„Очаквайте нещо основно през август“, каза той за геймплея на God of War Ragnarok, преди публикациите в блога на Sony да бъдат публикувани вчера. „Може да има дата на пускане или каквото и да е преди това.“


Към този момент сме чували толкова много слухове за God of War Ragnarok State of Play, че е трудно да повярваме на някой от тях. Въпреки това Ashong е надежден, така че се надяваме, че е прав.

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.
34 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page