top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Съобщава се, че F1 2022 изоставя сюжетния режим и добавя суперавтомобили

Нов доклад твърди, че F1 2022 нарушава традицията на серията и добавя суперавтомобили, които можете да колекционирате и карате.

 
F1
 

Според известния лийкър в индустрията Tom Henderson, пишещ за Xfire, F1 2022 се отказва от сюжетният режим, въведен във F1 2021, и вместо това добавя нов център в играта, наречен F1 Life, в който играчите ще могат да купуват различни луксозни артикули като часовници, дизайнерски очила и най-вече крещящи суперавтомобили. Според доклада ще можете да купувате и да се състезавате със суперавтомобилите онлайн срещу други играчи в 23-те писти на F1 2022. Също така си струва да се отбележи, че според съобщенията суперавтомобилите няма да се смесват с обичайните за играта F1 булиди в състезания.


В допълнение към суперавтомобилите, се казва, че F1 2022 ще има поддръжка на crossplay за първи път в историята на поредицата, което позволява на играчи от различни платформи да играят заедно онлайн. Още по-добре, те очевидно ще могат да играят заедно в един и същ виртуален свят, тъй като Xfire съобщава, че F1 2022 получава VR поддръжка, нещо, което феновете искат от известно време.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

36 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page