top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Обявиха F1 Manager 2022

F1 Manager 2022 беше технически обявена преди доста време, но Frontier най-накрая го направи официално. Студиото, известно със заглавия като Planet Coaster и Jurassic World Evolution, насочва талантите си към Формула 1.

 
F1 Manager 2022
 

Тя е официално лицензиран симулатор за управление на моторните спортове и ще бъде първият от поредица от годишни издания. Играчите ще изпълняват ролята на ръководител на отбора, като гарантирате успеха на вашите шофьори и инженери в стремежа към шампионатите на пилотите и конструкторите. Според съобщението за пресата, играта ще включва визуализации с "качество на излъчване" и ще предостави на феновете предизвикателно изживяване, "показвайки тънкостите на най-престижната състезателна марка в света".


Все още няма много подробности, но всичко звучи като това, което бихте очаквали от симулатор. Ross Brawn от Формула 1 казва, че играчите ще "ъпдейтват колите и съоръженията за състезания, ще наемат шофьори и инженери, ще балансират бюджетите и изискванията на водачите" и ще трябва да вземат "критични решения", когато състезанията са в ход.Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

33 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comentários


bottom of page