top of page

Fable ще излезе преди The Elder Scrolls 6

Това се потвърждава от Xbox, които в момента имат две дългоочаквани фентъзи игри. Те се очакват с нетърпение от геймърите, но се знае, че и двете ще бъдат дълго време в процес на разработка преди да ги опитаме. Но кое все пак ще видим първо?


Fable Before Elder Scrolls 6

За 500 - ния епизод на подкаст на IGN, Спенсър отишъл в шоуто да говори как Xbox се справя в момента, включително и за бъдещите им видео игри. След като Xbox придоби ZeniMax и Bethesda, двата най-големи средновековни франчайза в най-новата история на игрите сега са ангажирани с конзолите и системите на Xbox.


Също така имаме информация, че енджина на Forza е реконструиран така, че Fable да е фантастичен във визуално отношение и много впечатляваща. Остава ни само да почакаме.


По време на интервюто, Спенсър сподели, че Elder Scrolls 6 е по-далеч в бъдещото, което потвърждава, че новата Fable игра, която се разработва от Playground Games, ще излезе по-рано от двете заглавия. Playground Games в момента довършват работата си по Forza Horizon 5, която изглежда феноменално.


69 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page