top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Fac Cry 6 - безплатeн уикенд и ново DLC!

The Stranger Things DLC за Far Cry 6 стартира днес и ще отведе играчите в усукана версия на Yara, докато се стремят да спасят любимото си кученце Chorizo от силите на злото.

 
Far Cry 6
 

Известни като The Vanishing, играчите ще трябва да разберат какво се случва в Yara, тъй като неизвестна сила отвлича жителите на острова и „никой не е в безопасност“.


Ubisoft обеща, че това DLC ще въведе нов елемент от ужаса за оцеляване в играта на Far Cry 6, като местата, вдъхновени от Stranger Things, могат да бъдат изследвани. Това включва подземен бункер и доста зловеща изоставена лаборатория.Освен нови локации, герои и знания, Dani ще има и нови скинове както за пушка, така и за огнехвъргачка като част от това DLC.


Стартирането на The Vanishing съвпада с безплатния уикенд на Far Cry 6, който се провежда от 24 до 27 март на Xbox Series X/S, Xbox One, PS5, PS4 и PC чрез Epic Games Store и Ubisoft Store.


Играта и нейните DLC също са включени с абонамент за Ubisoft+ за компютър, Stadia и Amazon Luna.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download


180 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page