top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Плановете за Fallout 76 през 2022 са пълни с ново съдържание!

Години след стартирането, Bethesda Game Studios продължава да обновява и поддържа Fallout 76 и това е още така и през 2022 г. с ново съдържание през цялата година.

 
Fallout 76 2022 roadmap
 

Разработчикът вече публикува плановете си за Fallout 76 за 2022 г. и включва актуализации, наречени Invaders From Beyond (Пролет), Test Your Metal (Лято), Expeditions: The Pitt (Есен) и Nuka-World On Tour (Зима). Актуализацията на Invaders from Beyond ще накара играчите да спасяват Appalachia от „отвъдното, всеобхватно нашествие“ и това ще включва ново публично събитие.


Test Your Metal добавя нови публични събития, докато The Pitt отвежда играчите отвъд Appalachia в The Pitt, който привидно е постапокалиптичните останки на Pittsburgh. Междувременно актуализацията на Nuka-World On Tour представя нови събития и специален регионален бос, който да победите. Пълните подробности за всеки от тях обаче все още не са обявени.

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

27 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page