top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Плановете за новото съдържание за Fallout 76 ще бъдат обявени до края на месеца

Скоро ще разберете какво са планирали от Bethesda за Fallout 76. Разработчикът разкри, че ни очакват „вълнуващи планове“ и ще надникнете в тазгодишните им планове „малко по-късно този месец“.

 
Fallout 76
 

Знаем, че сме били малко несериозни по отношение на съобщенията през последните седмици и това е, защото работим усилено върху това, което предстои. Имаме вълнуващи планове за Fallout 76 и нямаме търпение да ги споделим с общността малко по-късно този месец.

казва разработчикът в публикация на своя уебсайт


Докато плановете на Bethesda за Fallout 76 по-нататък през годината остават мистериозни, краткосрочният план е ясен. През следващите седмици ще получите задълбочен поглед върху актуализацията Invaders from Beyond и предварителен преглед на Fallout 76 Season 8. Честванията на Fasnacht също ни очакват в играта. Отправете се към Helvetia, за да помогнете на ботовете в подготовката им за парада и партито, като играете ролята на охрана.


Във Fallout 76 има много други неща. Вече можете да получите достъп до PTR в Steam, което е страхотно, ако искате да изпробвате някои от актуализациите от Invaders from Beyond.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

35 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page