top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Far Cry 6 добавя безплатни DLC-та за Rambo, Stranger Things и Дани Трехо

Ubisoft имат намерението FPS заглавието им да получи солидно количество бонус съдържание. Компанията обяви roadmap-a за Far Cry 6 и в него научаваме за кросоувър мисии, свързани със известни филмови и телевизиони франчайзи, както и холивудски актьор.


Far Cry 6 Danny Trejo

Новите мисии ще се появят в играта по някое време след излизането й на пазара и ще могат да се минават самостоятелно или кооперативно с приятели. Някои от мисии се казват Insurgencies, като ще излизат всяка седмица и ще остават във Far Cry 6, дори когато се появи нова. Като ги изпълняваме успешно, ще получаваме специални предмети.След това имаме така наречените "Special Operations". Те ще отвеждат играчите на нови и специални локации и ще представят нови геймплей механики. Задачите в тези мисии ще бъдат "да откраднем химически оръжия и да ги върнем преди да прегреят" или поне това гласи описанието за Special Operations.


А относно специалните кросоувър мисии - в първата ще си партнираме с актьора от "Мачете" филмите - Дани Трехо. Задачата ни ще е да му помогнем да си продаде такотата, като убиваме множество противници. В мисията с Рамбо ни очаква огромно кръвопролитие, а при Stranger Things сладкото куче Чоризо е изчезнал и нашата задача ще е да го намерим.


Освен цялото това съдържание, преди няколко месеца Ubisoft обявиха и специални DLC-та, в които играем с култовите злодеи от Far Cry франчайза - Vaas Montenegro, Pagan Min и Joseph Seed, като оригиналните им актьори се завръщат да се превъплатят отново в техните роли.51 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page