top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Far Cry 6 DLC-то Joseph: Collapse излиза на 8 Февруари!

Joseph: Collapse, третото и последно голямо DLC, идващо в Far Cry 6 като част от Season Pass, ще бъде достъпно на 8 февруари.

 
Far Cry 6
 

Играчите трябва да притежават Season Pass-а на Far Cry 6, за да имат достъп до Joseph: Collapse. DLC-то ще може да се играе в кооперативно, а с Buddy Pass собствениците на Joseph: Collapse могат да поканят друг играч на Far Cry 6 (на същата платформа) да се присъедини към тях дори ако поканеният не притежава DLC-то.


Играчите ще се въплътят като Joseph Seed, емблематичният злодей от Far Cry 5, в усукана версия на Hope County. Извижяване вдъхновено от жанра roguelit. Съчетавайки интензивно действие и разказване на истории, Joseph: Collapse ще предостави уникална възможност на играчите да се докоснат до измъчения ум на Joseph. Ще трябва да се изправят срещу бившите му последователи, след като вярата му рухна и в крайна сметка да се изправят срещу членовете на семейството му, докато той се бори да победи вътрешните си демони.Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

46 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page