top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Far Cry 7 ще бъде онлайн ориентирана

Въпреки че Far Cry 6 излезе преди седмица, изглежда, че Ubisoft вече подготвят следващата част от поредицата. За съжаление, надали е това, което феновете желаят.


Far Cry 7 Will Be Online Focused

Доклад на Axios споделя, че фокуса на седмата част на Far Cry ще бъде онлайн. Няма повече подробности, но звучи, че Far Cry 7 ще бъде live-service игра. Тази информация е ново доказателство, че Far Cry поредицата ще смени фокуса, като през юни Джейсън Шрайър ни информира, че FPS франчайза "ще отиде в коренно различна посока."


Имайки предвид, че през последната година Ubisoft обяви две PvP заглавия, XDefiant и Ghost Recon Frontline, като двете игри ще са безплатни. Но за сметка на това най-вероятно ще има солидно количество микротранзакции. Все пак безплатен обяд няма. Преди това излезе информация, че следващата Assassin's Creed игра също ще е live-service заглавие и ще носи името Infinity. О, и да не забравим за безплатната The Division игра, която предстои да излезе по някое време - Heartland.


Изглежда, че фокуса на Ubisoft е по-скоро към мултиплеър, отколкото сингълплеър изживявания. Ако направят Far Cry 7 добре и без да ни огъват ръцете да купуваме различни микротранзакции, нека дадем шанс на Ubisoft. Могат да ни изненадат доста приятно.
Научи повече за нашия Арр ТУК


292 преглеждания2 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page