top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

FF XIV ще получи визуален ъпдейт и ще подобри играта за соло играчите

По време на маратонa „Letter from the Producer“, режисьорът и продуцент на Final Fantasy 14 Online, Naoki Yoshida, показа плановете за бъдещи подобрения на хитовата масова мултиплейър онлайн ролева игра. Разширена поддръжка за соло игра идва скоро, с графичен ъпгрейд.

 
Final Fantasy 14
 

В демонстрация на увереност в процъфтяващото състояние на MMO-то, Square Enix казаха в придружаващо прессъобщение, че ще продължат да подкрепят играта „през следващите 10 години“.


Започвайки с пач 6.1, който е насрочен за пускане през април, системата за доверие, която позволява на соло играч да се справя с dungeon-ите с отряд от герои, които не са играчи, ще бъде разширена. Като начало, всички основни dungeon-и от A Realm Reborn ще бъдат направени съвместими със системата. Поддръжката на Trust System за dungeon-ите от по-късните разширения Heavensward и Stormblood ще дойде в следващите пачове до 6.5. Тези актуализации ще направят много по-лесно за соло играч да следва историята на играта със собственото си темпо. Имайки предвид новите играчи, някои dungeon-и и изпитания на ниско ниво също ще бъдат коригирани, за да поддържат „достъпно“ соло изживяване.

Final Fantasy 14

Yoshida разкри също, че се работи по първата по рода си визуална ревизия на Final Fantasy 14. Графичните подобрения ще стартират успоредно със следващото разширение на играта, като следват още. Както героите, така и света ще бъдат подобрени с текстури с по-висока разделителна способност, подобрени материали и по-добри ефекти на осветление и сенки. Показвайки някои ранни тестови изображения на лицата на героите, Yoshida каза, че фотореализмът не е целта, а по-фините подобрения, които остават верни на художествения стил на играта.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download26 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page