top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Seraphic Earring DLC бе пуснато за FFVII Remake на PS5

Square Enix пусна FFVII Remake DLC предмет - Serafic Earrings - за PS5. Артикулът може да се използва по време на Final Fantasy VII Remake Intergrade DLC.

 
Serafic Earrings FFVII Remake DLC
 

За да получат обеците, потребителите ще трябва да актуализират своята версия на играта. Елементът FFVII Remake Serafic Earrings DLC може да бъде получен безплатно. Всичко, което потребителите трябва да направят, е да се отправят към PlayStation Store и да го изтеглят.


Seraphic Earrings бяха достъпни за получаване чрез специална колаборация с Red Bull. В крайна сметка обеците бяха раздадени като част от томбола, която беше ексклузивна за Япония. Обеците обаче вече са достъпни и за международни потребители. Seraphic Earring е възраждащ артикул, който ще дава способността за Auto-Life на героя, който ги носи. Освен това, те няма да се чупят при употреба. Това означава, че играчите ще имат безкрайно съживяване, когато ги използват.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.
43 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Kommentare


bottom of page