top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Съобщава се, че FIFA 23 ще има crossplay!

Съобщава се, че тазгодишната FIFA 23 ще включва crossplay и това може да означава много за Madden NFL и други големи спортни игри.

 
Fifa 23 crossplay
 

XFire съобщи, че необявената FIFA 23 ще включва crossplay за всички платформи. Според източници на XFire, FIFA 23 ще въведе crossplay за PC, PlayStation и Xbox във всеки режим за игра.


Ако новият доклад е точен, това ще бъде първият път, когато публикувана от EA спортна игра се опитва да има crossplay между които и да е две системи. В момента EA разработва и публикува игрите Madden NFL и NHL в допълнение към FIFA, и трите от които излизат годишно, както и серията EA Sports UFC, която за последно беше издадена през 2020 г.


Новата реализация на crossplay може да има въздействащ ефект за другите спортни франчайзи на EA. Не е неразумно да се очаква, че EA ще проучи подобни възможности за crossplay с техните франчайзи NFL и NHL, ако този експеримент се провали с FIFA. FIFA 23 няма да е първата голяма спортна игра, която приема crossplay - тази чест принадлежи на серията MLB на Sony.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

80 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

תגובות


bottom of page