top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

FIFA прогнозира правилно победителя на световното първенство за четвърти пореден път

FIFA прогнозира правилно победителите на световното първенство за четвърти пореден път.

 
FIFA 23
 

На 8 ноември, няколко седмици преди началото на световното първенство 2022, EA публикува своите симулирани резултати от турнира с помощта на FIFA 23. Въпреки че FIFA 23 твърди, че Аржентина ще победи Бразилия на финала, резултат, който ще е неправилнен, играта точно предсказа Аржентина като краен победител.


FIFA 23 също правилно прогнозира аржентинеца Мартинез като носител на наградата златна ръкавица на турнира. Играта също така почти успя да избере правилния носител на златната обувка, като я присъди на Меси на първа позиция и Килиан Мбапе на трета - последният в крайна сметка взе наградата по силата на хеттрик на финала на световното.


EA прогнозира победителя използвайки FIFA. Колкото и да е странно, FIFA прогнозира, че Испания ще спечели през 2010 г., Германия ще заеме първото място през 2014 г., а Франция ще бъде коронясана като шампион през 2018 г., което означава, че 2022 г. бележи четвъртия пореден път, в който игра на ФИФА правилно прогнозира победителя.


За съжаление, FIFA 23 реши, че финалът ще бъде решен само с един гол, което не можеше да бъде по-далеч от истината. Франция и Аржентина направиха един от най-добрите финали на световното първенство, като всеки вкара по три гола, преди Аржентина да спечели с 4 на 2 с дузпи.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК

50 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page