top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Final Fantasy 16 е във "финалният етап от разработката"

Продуцентът на Final Fantasy 16, Naoki Yoshida заяви, че играта е в последния си етап на разработка.

 
Final Fantasy 16
 

Yoshida потвърди напредъка в брошура, която придружава официалната линия дрехи на франчайза, преведена от потребителя на Twitter @aitaikimochi, казвайки: „Ние сме в последния етап на разработка на Final Fantasy XVI.“


Yoshida добави, че смята, че историята на играта, която очевидно е много различно изживяване от Final Fantasy 14 Online, е изчерпателно изживяване, което ще върне по-възрастните фенове.


За разлика от онлайн играта, която включва много играчи едновременно, Final Fantasy 16 предлага различно изживяване, където се фокусира върху отделния играч и ви потапя в историята. За тези, които са пораснали и са осъзнали, че реалността не е мила към вас и са се отдалечили от Final Fantasy, се надяваме, че Final Fantasy 16 ще бъде игра, която може да върне отново страстта, която някога сте имали към поредицата.

, каза той в превода.


Той също така обеща, че през пролетта тази година ще се състои голямо разкритие, което означава, че може да не мине много време, преди феновете да разберат кога могат да очакват да играят играта.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

25 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page