top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Продуцентът на Final Fantasy 16 отрeче съществуването на компютърна версия: „Купете си PS5“

Продуцентът на Final Fantasy 16 Naoki Yoshida отрече предстоящата игра на Square Enix да се появи на компютър, като каза на заинтересованите фенове да си купят PlayStation 5.

 
Final Fantasy 16
 

Видео клип, публикуван на японския уебсайт Nico Video, беше споделен в Twitter от човек в индустрията Genki, който преведе коментарите на Yoshida относно PC версия на Final Fantasy 16.


Никой не казал нито дума за пускането на компютърна версия. Защо мислите, че ще има версия за компютър, която да излезе шест месеца по-късно? Не се притеснявайте за това, купете си PS5. Съжалявам, прекалих. Дадохме всичко от себе си, така че я очаквайте с нетърпение.

, коментира Yoshida.


Твърдението, че „никой не е казал нито дума за PC версия“ обаче е невярно. Първоначалният разкриващ трейлър за играта твърдеше, че тя е „достъпна и на компютър“ и докато Square Enix мистериозно отхвърли това твърдение скоро след това, ексклузивността на PS5 отново беше поставена под въпрос през ноември 2022 г.

В реклама за DualSense контролера на PS5 се казва, че Final Fantasy 16 ще бъде само „ексклузив за PS5 за шест месеца“, което означава, че ще пристигне на друга платформа през декември 2023 г. – шест месеца след премиерата на 22 юни. Точното естество на нейната ексклузивност обаче все още не е ясна и въз основа на коментара на Yoshida.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК

25 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page