top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Final Fantasy 16 липсва от статията на Square Enix за тазгодишните им заглавия

Square Enix наскоро споделиха статия на официалния си уебсайт, в която подробно описва игрите, които трябва да очакваме японската фирма да пусне през 2022 г., а Final Fantasy XVI не се вижда никъде. Вместо това, Life Is Strange Remastered Collection, Babylon's Fall, Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin, Forspoken и няколко други заглавия са включени. Square Enix никога не е потвърждавала, че RPG ще стартира тази година, но има достатъчно причини да се смята, че това може да се случи през 2022 г.

 
Final Fantasy 16
 

Може би най-голямото доказателство е, че Square Enix казаha, че след като отново покажат Final Fantasy XVI публично, играта ще бъде достатъчно завършена и готова за пускане. В края на миналия месец беше споделено потвърждение, че следващия път, когато ще видим заглавието ще е тази пролет. Разработката се забави с половин година, но "следващото голямо разкритие" ще се случи през следващите няколко месеца.


В публикацията в блога на Square Enix се посочва, че компанията ще има „някои изненади за споделяне през следващите 12 месеца“ и че включените игри „просто пипат повърхността на това, което ще излезе през 2022“.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

17 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page