top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Final Fantasy 7 Part 3 Remake е в активнa разработка

Работата по част 3 от Final Fantasy 7 Remake вече е в ход.

 
Final Fantasy 7 Part 3 Remake
 

Малко след предаването за 25-ата годишнина на JRPG-то, официалният акаунт в Twitter на играта потвърди груб график за производство в серия от туитове, написани от креативния директор Tetsuya Nomura и други водещи дизайнери. Final Fantasy 7 Rebirth, известна като Remake Part 2, беше обявена, но Nomura казва, че вече е ангажиран с работата по част 3, която все още няма заглавие.


Нямам търпение да споделя намерението зад името на първото заглавие „Remake“ и второто заглавие „Rebirth“. С времето се надявам да разкрия как ще се казва третото заглавие и докъде в крайна сметка ще доведе това пътуване.

, пише Nomura



Развитието на Final Fantasy 7 Rebirth напредва бързо, откакто приехме нова структура за разработка. Заглавие от този мащаб, в което всичко е взаимосвързано дори преди началото на производството, е наистина рядко. Всъщност известно развитие вече е започнало на третото заглавие, а аз самият започнах разработката и работя за завършването на поредицата.

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

8 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page