top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Първото безплатно Dying Light 2 DLC е с Peacekeeper тематика!

Techland се ангажира с поне пет години поддръжка след стартирането на Dying Light 2 и предстои да видим първата част от тази поддръжка под формата на безплатно DLC. Пакетът Authority се състои от комплект броня и оръжия, тематични около фракцията на миротворците, които обичат закона и реда.

 
Dying Light 2
 

Миротворците са в стил на съдията Дред и се обличат в полицайско синьо оборудване за борба с безредиците. Все още няма информация кога ще излезе Authority Pack. Сигурно Survivors ще получат подобно третиране на екипировката малко след това. Ако не искате да играете ролята на ченге от апокалипсис с фенер, което крещи „Аз съм законът“ на всеки, който слуша, вашият ден ще дойде.


Пакетът Authority Pack ще бъде пуснат в три части, като първата ще включва тактически анорак и елегантни спортни маратонки. Вторият ще се състои от ръкавици и някои други дреболии за защита на вашите скъпоценни дигитални китки и пръсти, както и маска за лице. Маската няма да има ползи за статистиките ви, но поне ще изглеждате готино. Последният компонент на Authority Pack е голям стар чук, който изглежда сякаш е направен от автомобилни части.

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

56 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page