top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Пуснаха първият трейлър на Elio

Филмът Elio на Disney и Pixar, който ще бъде пуснат по кината на 1 март 2024 г., получи първия си трейлър и плакат.

 
Elio Disney Pixar
 

Заедно с трейлъра и плаката стана ясно, че към гласовия актьорски състав, който вече включва America Ferrera и Yonas Kibreab, ще се присъединят Jameela Jamil от "The Good Place" и Brad Garrett от "Everybody Loves Raymond".

Kibreab ще играе Elio, а Ferrera - майка му Olga. Jamil и Garrett ще играят съответно Ambassador Questa и Ambassador Grigon.


В продължение на векове хората са се обръщали към Вселената в търсене на отговори - в новия филм на Disney и Pixar "Elio" Вселената се обръща към тях. Филма представя Elio, неудачник с развито въображение, който се оказва ненадейно телепортиран в Communiverse - междупланетна организация с представители от далечни и широки галактики. Определен по погрешка като посланик на Земята в останалата част на Вселената и напълно неподготвен за такъв натиск, Elio трябва да създаде нови връзки с ексцентрични извънземни форми на живот, да оцелее в поредица от страховити изпитания и някак да открие кой наистина трябва да бъде.

, гласи официалното описание.


Режисьор на "Elio" е Adrian Molina, който е сценарист и сърежисьор на "Coco", а негов продуцент е асоциираният продуцент на "Coco" Mary Alice Drumm.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК

3 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page