top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Излезе първия трейлър за филма на Супер Марио, с участието на Крис Прат!

След години разговори зад кулисите, Nintendo сподели първия трейлър за своя анимационен филм за Супер Марио с участието на Крис Прат.

 
 The Super Mario Bros.
 

Обявен през 2018 г., The Super Mario Bros. е съвместна работа между Nintendo и отдела за анимация Illumination на Universal Pictures. Прат начело на звезден актьорски състав, който включва Джак Блек като Баузър и Аня Тейлър-Джой като принцеса Пийч.


Откакто първоначалните подробности за кастинга станаха известни миналата година, слуховете и разговорит за филма утихнаха, но завесата на тайната най-накрая бе повдигната с първия официален тийзър трейлър, който можете да видите по-долу.

Въпреки че мнозина може би са предположили, че Nintendo ще използва случая, за да хвърли светлина върху версията на Марио на Прат, емблематичният водопроводчик - който изглежда непознат за кралството на гъбите в този конкретен филм- се появява се само мимолетно към края на трейлъра и Прат има само две реплики.


Вместо това по-голямата част от разкритието е посветена на нападението на Боузър върху замък на пингвини, с малко помощ от Камек и армия от Купа. Други познати лица включват Жаба и Луидж, който бяга от рояк скелети.


Като цяло, това е обещаващ първи поглед към филма The Super Mario Bros., като трейлърът успява да хвърли няколко успешни визуални шеги и представя поразителен поглед към кралството на гъбите, което е едновременно познато и доста различно от всичко, което сме виждали в предишните игри - зашеметяващият град Жаба под надвисналия замък на Праскова е особен акцент.


Филмът на Super Mario Bros. се очаква да излезе на 7 април 2023 година.

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

45 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page