top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Излезе първия трейлър на The Gallery

Aviary Studios определиха датата на пускане и показаха първия трейлър за The Gallery, предстоящата FMV игра и интерактивен филмов хибрид.

 
The Gallery
 

„The Gallery“ e комбинация от трилър за заложници и социална драма с нотка на кино естетика от световния филмов фестивал. Играта е режисирана от Paul Raschid. George Blagden (Луи XIV във Версай и Ателстан във Викинги) и Anna Popplewell (Сюзън Певенси във франчайза на Дисни - Нарния) са включени в актьорския състав.Ето малко допълнителна информация:


Заснета за период от 6 седмици (февруари - март 2021 г.), играта потапя публиката в интерактивно изживяване, разположено в два периода от време – 1981 и 2021 г., където играчите ще се изправят пред над 150 решения и 18 различни края за около 5 часа съдържание, докато навигират в история, пълна с мистерии и интриги.
Интерактивното авторство за The Gallery е предоставено от Stornaway.io. Изграждането на игровия двигател Unity е извършено от Edgeloop Ltd.

Можете да разгледате трейлъра на The Gallery по-долу. Твърди се, че видеоклипът е направен „за да ангажира както геймърите, така и феновете на интерактивните филми със своята комбинация от мощни визуализации, изобразяващи двата периода от време – 1981 и 2021 г., като и двата са от значително политическо, социално и културно значение за историята на Обединеното кралство ”.
Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download


31 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page