top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Първото Unpacked събитие на Samsung за 2023 ще се проведе на 1 февруари

Слуховете бяха верни. Samsung обяви, че първото им Galaxy Unpacked събитие за 2023 г. ще се проведе на 1 февруари. И за разлика от миналогодишните събития, компанията се чувства комфортно с лична презентация - тя кани медиите в The Masonic Auditorium в Сан Франциско. Ще да гледате предаването на живо на уебсайта на Samsung, разбира се.

 
 Samsung  Unpacked
 

Samsung не е казала какво да очакваме, но загатва фино пускането на Galaxy S23 между вероятния тийзър с тройна камера в поканата и естеството на плановете за предварителна поръчка. Може да резервирате бъдещите си Galaxy устройства за 1 февруари. Тези, които се регистрират до този ден, ще получат $50 в Samsung Credit, ако поръчат предварително едно устройство, или $100, ако закупят две.


Що се отнася до това какво ще включва Galaxy S23? Течове предполагат, че Samsung ще се откаже от чиповете Exynos, които често използва на някои пазари, в полза на Snapdragon 8 Gen 2. S23 Ultra може също да опакова 200-мегапикселова основна камера на мястото на 108MP сензор от миналогодишния модел, докато обикновените модели S23 и S23+ може да имат 50MP камери. Въпреки че дизайнът може да не се промени много, можете да видите подобрени селфи камери, спешни сателитни съобщения и евентуално плосък дисплей на Ultra варианта.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК


7 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page