top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

5 ексклузиви за Switch, които очакваме през 2022

През 2021 г. бяха пуснати както много аплодирани игри, така и промоции за някои невероятни заглавия за 2022 г. С наближаването на края 2021 г. искаме да разгледаме някои изключителни заглавия на Switch, които бяха обявени за 2022 г., и ни развълнуваха много.

 
Nintendo Logo
 

Chocobo GP

Когато видях това заглавие, бяхме малко объркани. Тогава разбрахме, че GP означава Grand Prix и че Chocobo GP е продължение на Chocobo Racing. Странно е, че игра от 1999 г. получава продължение през 2022 г., но се случиха по-странни неща. Трябваше да има продължение на играта от 1999 г. през 2010 г., но беше отменено.

Chocobo GP

Говорейки за началото на 2000-те, жанрът „картинг“ беше най-популярният жанр по това време. Много подобни заглавия идваха и си отиваха, като много от тях бяха предимно забравени. Chocobo Racing беше игра, която получи смесени отзиви след първоначалното си пускане. Спомняме си, че беше доста стандартен картинг състезател, който всъщност не правеше нищо по-различно от останалите заглавия, които бяха на пазара.


Chocobo GP

Chocobo GP няма официална дата на пускане, за която знамем... с изключение на това, че излиза през 2022 г. Ако сте фен на картинг състезатели, Final Fantasy или серията Chocobo, тогава това ще бъде точно вашата алея.


Bear and Breakfast

Добре де, Bear and Breakfast не е точно ексклузив за Switch, тъй като се пуска и за компютър... но все пак ще го преброим. Най-вече защото единствената конзола, на която ще бъде пусната, е Nintendo Switch.

 Bear and Breakfast

Bear and Breakfast изглежда като типична приключенска игра. Можете да изработвате, строите, проектирате и управлявате собствено bed and breakfast бизнес в гората. О, и споменах ли, че сте мечка? Не сте ли винаги искали да бъдете мечка и да си направит бизнес в гората?


Напоследък много харесваме игри като Stardew Valley и Harvest Moon, така че Bear and Breakfast изглежда точно като за нас. Обичаме игри, в които трябва да управлявате времето/ресурсите си между изграждането и приключенията.

 Bear and Breakfast

Изглежда, че има интересна история, включваща и горските животни. Това определено е игра, която трябва да следите. Ако не за нощувката със закуска, то поне за да помогнем за сбъдването на мечтата на тази мечка. Няма официална дата за пускане на „Bear and breakfast“, но е планирана да излезе през 2022 г.


Triangle Strategy

Triangle Strategy е друга красиво изглеждаща RPG от Tomoya Asano и Square Enix. Това е тактическа RPG, която включва същата HD-2D графика, която имаше Octopath Traveler. Не бяхме най-големите фенове на всички истории на Octopath Travelers, но харесвахме играта и графиката.

Triangle Strategy

Изпробвахме демото на Triangle Strategy бяхме впечатлени от това, което видяме. Играта е има диалог и честно казано ни напомня за Final Fantasy Tactics за PS1... което е добро нещо от нашата гледна точка. Предвид това, което видяме/прочетоме досега за играта, изглежда, че ще има много задълбочена и интересна история.

Triangle Strategy

В допълнение към това, геймплеят от демото беше доста забавен и интуитивен. Инвестирахме много време в тази игра. Ние сме големи фенове на тактическите ролеви игри, така че Triangle Strategy определено е на нашият календар. Triangle Strategy се очаква да излезе на 4 март 2022 г.


Pokémon Legends: Arceus

Игрите на Pokémon за Nintendo Switch са били винаги невероятни. Pokémon Legends: Arceus изглежда не само ще продължи тази тенденция, но и ще я подобри значително.

Pokémon Legends: Arceus

Pokémon се преобразява. Това няма да бъде поредната походова JRPG, но сега поема повече екшън-приключенски стил RPG. Трейлърите, които бяха пуснати, са зашеметяващи.


Играта ще се развива в „нов“ регион Hisui. Сега, когато казваме „нов“, имаме предвид, че се развива в древната версия на Sinnoh. Играта дори включва нови покемони и нови варианти на добре познати покемони.

Pokémon Legends: Arceus

Развълнувани сме да видим къде този нов геймплей ще отведе поредицата, но по-важното е, че сме развълнувани да изследваме този нов регион с този нов стил на игра. Pokémon Legends: Arceus се очаква да излезе на 28 януари 2022 г.


Kirby and the Forgotten Land

Излиза нова игра на Kirby и е в 3D среда! Това има рецептата или да бъде катастрофа, или нещо абсолютно невероятно.

 Kirby and the Forgotten Land

Трейлърите обаче... трейлърите са нещо специално. Те показват среда, която е ярка и цветна, и свят, който е отворен и голям. Точно както с Pokémon Legends: Arceus, ние съм много развълнувани да изследваме този нов свят и да видим какво може да предложи.

 Kirby and the Forgotten Land

Кърби все още има своята характерна способност да копира сили от враговете си. Трейлърът също така показва, че силите на Кърби са се надградили, тъй като е в състояние да ги използва, за да прави неща, които не е правил преди, като например да се търкаля като топка.


Kirby and the Forgotten Land ще бъде страхотна игра и нямаме търпение да я играем. Очаква се да излезе през пролетта на 2022 г.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.
216 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page