top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Разработчик на Metal Slug Tactics e придобит от Focus

Разработчикът на Metal Slug Tactics, Leikir Studio, е придобит от френския издател на видеоигри Focus Home Interactive.

 
Focus Home Interactive x Leikir Studio
 

Това е най-новото придобиване на компанията, тъй като тя продължава да нараства стабилно с утвърдени разработчици на игри. По отношение на това как това ще се отрази на Metal Slug Tactics, предстоящият спиноф все още е планиран за тази година и ще бъде публикуван от Dotemu (дъщерно дружество на Focus).


Щастливи сме, че се присъединихме към Focus Group, защото това е важна стъпка за растежа на нашето студио. Това придобиване потвърждава нашата стратегия за многопродукция и ще ни позволи да достигнем нови качествени и творчески висоти. Това е голямо признание за работата, извършена от нашите екипи през последните няколко години.

каза Aurélien Loos, основател на Leikir Studio.


Leikir Studio е петият разработчик, който наскоро се присъедини към нарастващите редици във Focus. Другите придобивания включват Deck13 (Lords of the Fallen, The Surge 2), DotEmu (Windjammers 2, Streets of Rage 4). Streum On Studio (Necromunda: Hired Gun) и Douze Dixiemes.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download16 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page