top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

For Honor ще получи crossplay!

Добра новина, за играчите на For Honor, Ubisoft обяви, че следващата седмица онлайн екшън играта oт 2017 г. най-накрая ще получи поддръжка за crossplay като част от следващия сезон на съдържанието на играта. Разбира се, това отне повече от пет години, но това трябва да помогне за ускоряване на времето за matchmaking, което винаги е хубаво.

 
For Honor
 

На 10 март Ubisoft пусна кратка публикация в блога, потвърждаваща, че crossplay идва в For Honor. Както е обяснено в публикацията, ще бъде реализиранo в две фази. Фаза първа стартира на 17 март и ще позволи на играчите от Xbox, PlayStation и PC да играят заедно в PvE и PvP режими чрез matchmaking.

Втора фаза, която няма дата, ще разшири crossplay-я, за да поддържа частни мачове и групова игра. Според Ubisoft, те решили да пуснат crossplay-я по този начин, защото фаза първа е била готова по-рано и издателят е искал да вкара функцията в играта, за да помогне за подобряване на времето за matchmaking.


Едно нещо, което трябва да имате предвид, е, че когато играете в мачове с crossplay, играчите няма да могат да използват гласов чат. Ubisoft твърди, че това се дължи на технически проблеми, които не могат да бъдат разрешени. PC играчите все още могат да използват текстов чат, за да общуват помежду си, но конзолните играчи няма да виждат тези съобщения.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

6 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page