top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Демо на Forspoken e налично за Playstation 5

По време на The Game Awards 2022, Square Enix пусна нов трейлър за Forspoken заедно със съобщението, че демото е достъпно в магазина на Playstation.

 
Forspoken
 

Трейлърът подчертава повече елементи от историята на играта, като същевременно демонстрира колоритните битки. Потребителите на Playstation 5 вече могат да изтеглят демото от магазина на Playstation, което е с размер 30,698 GB. Тази демонстрация позволява на играчите да изпробват дългоочакваната магическа битка, представена за първи път през юни 2020 г.

Основният фокус на маркетинга на Forspoken е неговата блестяща магическа комбо битка. Всяко заклинание използва мощния хардуер на Playstation 5, за да изпълни екрана със спектакъл от светлина и магически елементи. Всеки трейлър изглежда показва повече нови заклинания, някои от които играчите ще могат да изпробват сами преди премиерата на играта през януари.


В трейлъра ни се дава още един поглед към света на Forspoken, показвайки потисната група хора, за които Frey ще се бори. Показани са ни и ловците, група, която тероризира останалата част от населението и също изглежда използва същата магия като нашия персонаж, което води до нови бойни елементи, използващи магически мечове и щитове. Наред с екзотичния свят, показан преди това в други трейлъри, сега виждаме Frey да се бие в град, който по-модерен.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК.

20 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

コメント


bottom of page