top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Forspoken е оцененa от ESRB, ще включва микротранзакции

Първоначално нареченa Project Athia, върху Forspoken се работи от известно време. RPG-то беше една от първите игри, които Sony разкри за PS5. Играта използва пълноценно графичните възможности на конзолата. Премиерата е след няколко месеца, но играта вече получи оценка от ESRB.

 
Forspoken
 

ESRB официално оцени ForspokenM for mature audiences“. Силният език и насилието, присъстващи в играта, са основните причини за тази оценка. Рейтинговият съвет е дал и обобщение на своя рейтинг, обяснявайки решението.

Forspoken ESRB rating

Във Forspoken има много насилие. Насилствените действия в тази игра са причина за оценка "M", за възрастни. Таблото за рейтинг казва, че битките включват викове на болка, убийство и разклащане на екрана. Други дейтвия на насилие също присъстват в кътсцени, които включват герой, скачащ от сграда, чудовища, убиващи цивилни и герой държани под прицел. Така че играта ще има своя справедлив дял от зрели теми.


Силният език също е много често срещан в Forspoken. Ругавните думи "f**k" и "sh*t" се чуват през цялата игра. Играчът чува този език много чрез NPC-та и самата протагонистка. Следователно рейтингът е много справедлив, като се имат предвид всички тези фактори. Рейтингът ни дава и друга информация за играта.


Forspoken ще включва покупки в играта. Това е новина за играчите, защото не знаеха за този аспект на играта . Това не е нещо ново за екшън ролевите игри, тъй като много други игри в миналото са включвали покупки. Но това е ново за Forspoken.

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download


54 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page