top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Новият сезон на Fortnite премахва строенето (видео)

Още един сезон на Fortnite пристигна и този носи една от най-големите промени в играта. В глава 3, сезон 2, Epic Games премахна строенето, характерната механика на Fortnite. Сезонът започна в неделя сутринта и се очаква да продължи поне до 3 юни.

 
Fortnite
 

Докато основната промяна на сезона е премахването на строенето, има и доста други промени, най-вече за да помогнат на играчите да се адаптират към новия геймплей. Скоростта на движение вече е по-висока от преди, което означава, че скоростта на спринт също е по-висока. Има и нов overshield, който понася щети преди обикновените щитове и се презарежда сам.


Новият сезон представя на света няколко героя на Marvel, като Doctor Strange и Prowler, заедно с танкове и бойци от съпротивата от вселената на Fortnite. Съпротивата е в стремеж да възстанови строенето в играта, така че е вероятно функцията да се върне някъде в близко бъдеще. Epic също така отбелязва в своите бележки за корекция, че строенето все още е в ranked режимите на Fortnite.Разбира се, както и в предишните сезони, в Глава 3 сезон 2 има и нови оръжия, включително SMG и Striker Burst Rifle, както и превозни средства като танк и стационарни оръдия. Новият сезон включва и нови забележителности около острова.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

65 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page