top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Fortnite може да добави торнада

Fortnite е един от феномените в сферата на видео игрите, след като успява да улови вниманието както на деца, така и на възрастни.

 
Fortnite Tornado Chapter 3
 

Във всяка друга игра играта винаги би била по-важна от козметиката, но когато става дума за Fortnite, тази козметика се превърна в наистина голяма работа. Играта направи колаборации с много видео игри от множество индустрии. Все пак, геймплеят е изключително важен, поради което всякакви промени са причина играчите да обръщат голямо количество внимание към детайлите.


Изглежда, че Fortnite добавя нова функция за Chapter 3 - торнадо на бойното поле. Няма пряко потвърждение, че торнадо действително ще се появят, но всички доказателства сочат, че случаят е такъв. Дори докато играчите разглеждат новите оръжия от новата актуализация, те обсъждат прилагането на торнадото, като факт. Според изтекла информация в Twitter, торнадото е реално и ще има свои ефект върху играчите, с които ще трябва да се съобразят.

Fortnite Tornado Twitter

Според tweet-а, има само един вид торнадо, което ще бъде въведено в играта още от началото на новият етап. Формира се за около 25 секунди, но продължава цели осем минути, което е много време. То също така улавя и премества множество физически обекти като сгради, коли и т.н. Това би имало огромен потенциал за унищожаване и всевъзможни смешни начини да бъдат убити играчи. Например, ако бъдат ударени от превозно средство излетяло от торнадото.


Как общността ще се възползва от торнадото, тепърва ще разберем. Има голяма опасност в началото да не е много балансирано и да породи множество проблеми за играчите. В крайна сметка, ако една паяжина на Спайдърмен може да даде несправедливо предимство, то торнадо вероятно може да даде много повече.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.
82 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page