top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Fortnite вече има истинско облекло на Wu-Tang Clan

Емблематичната хип-хоп група Wu-Tang Clan вече е представена във Fortnite чрез редица артикули, базирани на тяхната линия Wu Wear Fashion.

 
 

Налични от 23 април, редица артикули, базирани на модната линия Wu Wear, се предлагат в магазина за артикули. Вместо други сътрудничества, при които са налични скинове на герои или хора, това са конкретно дрехи, които хората всъщност могат да купуват в реалния свят, ако искат.


Има два тоалета, от които да избирате, Throwback BG Outfit, който се предлага с Wu Wear Worldwide Back Bling, и B.R.I.T.E. Облекло, което идва с Wu-Tang Represent Back Bling. Според публикация от Epic Games и двата тоалета имат стил без шапка, към който можете да преминете.


Говорейки за кросоувъра, RZA от Wu-Tang Clan каза:

Fortnite е в моето домакинство от години. Беше удоволствие и радост да наблюдавам как играта се развива, като същевременно се превръща в място за забавление. Това сътрудничество е „капка“ от няколко поколения. Ако това, което казваш, е вярно, Fortnite и Wu-Tang може да са страхотни заедно…

Освен тоалети, ще бъдат налични и няколко други артикула. Играчите могат да вземат Shimmy Surfer Glider, който прилича на логото на Wu-Tang Clan - наличен в жълто или Ruckus Red. Има и Wu Wrap за вашите оръжия и превозни средства, който има доста хубава черно-златна цветова палитра с различна иконография на Wu-Tang. Наличен е и нов емоут, емоута Wu-Tang, който вижда героя да вдига ръце във въздуха в форма „W“.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

21 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comentarios


bottom of page