top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Fortnite PlayStation Cup се завръща!

Играчите на PlayStation 4 и PlayStation 5 ще се зарадват да разберат, че уникалната Fortnite PlayStation Cup се завръща!

 
Fortnite PlayStation Cup
 

Предстоящият турнир дава на играчите възможност да се бият срещу свои приятели и съсобственици на PlayStation за шанса да спечелят дял от $107 000. Събитието ще се проведе в рамките на два дни, така че се уверете, че сте свободни да се състезавате.


Ето всичко, което трябва да знаете за най-новият PlayStation Cup, включително формата и как да играете:


Предстоящият PlayStation Cup ще бъде разделен на два кръга, като първият ще се проведе в петък, 11 февруари 2022 г., последван от втори кръг в събота, 12 февруари 2022 г.


Правилата на купата са прости, турнирът е соло състезание, така че ще трябва да се борите сами. Когато първият кръг започне играчите ще имат 3 часа, за да изиграят максимум 10 игри и да спечелят възможно най-много точки.


След като първият кръг приключи, първите 100 играчи от регион ще преминат към втория кръг. Втората част на турнира се състои от общо 6 мача, в които играчите отново ще се опитат да спечелят най-много точки.


Ако искате да участвате, всичко, което трябва да направите, е да отворите Fortnite, да изберете „Battle Royale“ в главното меню, след това да отидете до раздела „Compete“ и да изберете PlayStation Cup. Играчите трябва да имат активиран 2FA, за да се състезават и само определени региони имат право да играят, повече подробности можете да намерите на официалния уебсайт на Epic Games.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download11 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page