top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Следващият кросоувър на Fortnite е с Uncharted!

Съобщава се, че кросоувър събитие Fortnite Uncharted ще започне по-късно този месец, потенциално за да отпразнува дебюта на дългоочаквания филм - Uncharted.

 
Uncharted x Fortnite
 

Това е според лийкър на данни - Egyptian_Leaker, който сподели предполагаемото описание на неиздавано седмично предизвикателство, включващо „Неизследвана карта на съкровищата“. Друг разпространител, Hypex, сподели нещо, което изглежда е изображение на въпросната карта и както те посочват, тя изглежда е свързана с ново предизвикателство, което ще излезе в четвъртък, 17 февруари, само ден преди премиерата филма по на Uncharted.


Ако това предизвикателството е истинско, ние сме на лов за съкровища Uncharted, особено ако наградите за намиране на сандък със съкровища в играта са толкова добри, колкото твърди Hypex. Четири легендарни оръжия, четири лечебни предмета, асортимент от 270 материала, плюс амуниции и злато? Това е страхотно!


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

40 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page