top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Fortnitemares се завръща в Fortnite!

Epic Games официално обявяви завръщането на събитието Fortnitemares във Fortnite. Все още не е обявено нищо повече освен началната дата на събитието, но можем да очакваме повече информация за Fortnitemares 2022 в бъдеще.

 
 

Според официален tweet от Fortnite, събитието Fortnitemares ще се завърне на 18 октомври. Без съмнение събитието ще включва някои уникални нови скинове, които могат да бъдат от по-старите събития на Fortnitemares. За съжаление, няма официална информация какво можем да очакваме от тазгодишния фестивал на ужасите във Fortnite, но тийзърът на съобщението разкрива неонов вълк, който може да е нещо, свързано с предстояща заплаха за острова, когато събитието започне.

Наскоро Fortnite Глава 3, сезон 4 официално стартира, представяйки нов враг на острова, който внася в играта покрити с хром структури и оръжия. Предстои да видим как ще се заформи историята в сезона и как предстоящото събитие Fortnitemares ще бъде свързано с новия злодей.


Миналогодишният Fortnitemares представи събитието Cubic Chaos, което предостави нов вариант на скина на Ариана Гранде в играта, както и някои други тоалети като Чудовището на Франкенщайн, Мумията и Boxy and Boxer.


Все още предстои да се види дали някой от скинове на Icon Series за тази година ще получи ъпгрейд по време на събитието, но феновете със сигурност са развълнувани да видят какво са подготвили Epic Games за Хелоуин, тъй като компанията обяви събитието по-рано от очакваното .


В интерес на истината, магазинът за артикули във Fortnite вече е актуализиран с някои скинове за Хелоуин от предишни събития на Fortnitemares, но се очаква да се завърнат повече с наближаването на 18 октомври.


В момента не е обявена крайна дата за Fortnitemares, но се очаква да приключи няколко дни след Хелоуин 2022 г.

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

13 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page