top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Безплатната Bloodhunt излиза на 27 Април!

Безплатната Battle Royale игра Bloodhunt на Sharkmob, която се развива в света на Vampire: The Masquerade, ще бъде официално пусната както на PC (Steam), така и на PlayStation 5 на 27 април.

 
Bloodhunt
 

След период на ранен достъп, в който разработчиците подобриха играта според отзивите на общността, Bloodhunt вече е готовa за стартиране със crossplay между двете платформи. Версията за PlayStation 5 също ще бъде напълно оптимизирана за възможностите на конзолата, както е описано подробно по-долу.


  • Прага в детайли – Играчите ще се борят да доминират през нощта в изключително детайлно представяне на Стария град на Прага и могат да избират между режим за качество за най-добро качество на изобразяване, работещ в 4K при 30 кадъра в секунда, или режим на производителност, за да изпитат Bloodhunt при 60 кадъра в секунда, изобразенa в 1440P.


  • Потапяща аудио технология – Технологията PlayStation Tempest 3D Audio осигурява обширен звуков пейзаж в Bloodhunt, позволявайки на играчите да идентифицират близките заплахи или посоката, от която се изстрелват куршумите, за да надхитрят своите опоненти.


  • Вълнуваща битка на една ръка разстояние - безжичният контролер DualSense извежда забързания, висцерален геймплей на Bloodhunt на следващото ниво. Адаптивните тригери и вибрации позволяват на играчите да усетят тежестта на битката, усещайки въздействието на всяка мощна атака и оръжие.


  • Осветете нощта - Светлината на контролера също ви води през играта. Тя светва въз основа на цвета на отбора или когато играчите са проследени от опоненти.


  • Уши на прилеп - Високоговорителите на контролера DualSense ще издигнат потапянето на ниво с високо прецизни звуци за консумативи или когато се хранят със смъртни.


  • PlayStation 5 Founder’s Ultimate Edition – Предлага се за предварителна поръчка сега за 120 лв, The Founder’s Ultimate Edition за PlayStation 5 включва единствена по рода си, ексклузивна за PS5 епична маска на самурай, два ексклузивни убийци за PS5: Headrush и Fast Forward. Предлага се и с над 100+ артикула - от стилни тоалети и прически до изящни пиърсинги и татуировки. Играчите ще получат също 1000 токена, които да похарчат в магазина по време на игра, за да закупят или Battle Pass, или нови предмети.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

170 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page