top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Безплатен FIFA 22 Ultimate Team Pack за абонатите на PS Plus

Дълбоко в себе си всички знаем защо FIFA 22 е в PS Plus този месец. Реалността е, че футболният сезон приключва скоро и EA Sports се опитва да изтръгне последните стотинки от печалбата на футболната игра. Мнозина обаче могат просто да изтеглят играта и да играят офлайн, а издателят предпочита да ви накара да харчите в Ultimate Team.

 
Fifa 22
 

Един от начините да насърчите това е да дадете безплатен пакет, точно това, което абонатите на PS Plus могат да вземат сега. Раздаването включва 11 играчи, като всички гарантирано са на 82 или повече, което на този етап от живота на играта вероятно няма да е достатъчно добро – но това е мястото, където разходите идват, разбира се.


В допълнение към 11 постоянни добавки, вие също ще спечелите избор на играч на заем ICON Moments, само за да накарате този допамин да капе малко по-силно. В интерес на истината, ако сте ветеран от Ultimate Team или новодошъл, можете също да вземете безплатния пакет – в края на краищата може да получите малко късмет и да получите Кристиано Роналдо.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download169 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page