top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Безплатната актуализацията на Biomutant за PS5 ще добави 4K и 60 FPS опции

THQ Nordic обяви, че актуализацията на Biomutant за PS5 ще пристигне на 6 септември 2022 г. Тя ще донесе нови опции за 4K визуализации и заключени 60 кадъра в секунда, заедно с изключително бързо време за зареждане и HDR поддръжка. Тези, които притежават PS4 или Xbox One версиите на RPG-то, ще могат да получат актуализацията безплатно съответно на PS5 или Xbox Series конзолите.

 
Biomutant
 

За PS5 и Xbox Series X версиите на играта играчите ще получат три нови графични режима. Докато опцията за качество ще настрои графиката на 30 кадъра в секунда при 4K резолюция, опцията за производителност ще бъде от противоположната страна на спектъра, носейки 60 кадъра в секунда, заключени при 1440p. Средната опция, Quality Unleashed, ще има средно между 50 и 60 кадъра в секунда при резолюция до 4K. Xbox Series S ще има подобни опции, но ще намали разделителната способност до 1440p както за Quality, така и за Quality Unleashed, и до 1080p в режим Performance.


Специално за версията за PS5, Biomutant ще се възползва от контролера DualSense, използвайки неговите адаптивни тригери, контрол на движението, тактилна обратна връзка и звук от високоговорителите. Ако имате запазени файлове от версията за PS4 или Xbox One, можете да ги пренесете към надстроените версии.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

31 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Komentarai


bottom of page