top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Безплатното Top Gun DLC на Flight Simulator вече е на пазара!

Безплатното DLC Top Gun: Maverick на Microsoft Flight Simulator остана нещо като мистерия от обявяването му миналия юни, но сега, с актуализацията на Xbox и PC, разработчикът Asobo е описал точно какво да очаквате, когато бъде пуснат.

 
Microsoft Flight Simulator
 

Една забележителна странност на разширението на Top Gun е, че ще стартира без това, което може би е най-голямата му характеристика: F/A-18E Super Hornet. Това обаче е само защото Asobo взе решението да пусне самолета рано като част от миналогодишната безплатна актуализация Game of the Year Edition, когато разширението беше забавено заедно с филма Top Gun: Maverick.


Дори и без самолета като негово водещо допълнение обаче, все още има много хора, с които да се справят, като се започне с три тренировъчни мисии за F/A-18E, всички предназначени да помогнат на пилотите да овладеят „радикални полетни маневри, включително неограничено излитане, S маневри и малка надморска височина, високоскоростно маневриране през сложен терен."


Има и пет „високоскоростни“ предизвикателства, предназначени да тестват сръчността на пилотите, докато се движат през каньони и над планини, плюс предизвикателство за кацане на носеща палуба – описано като „една от най-взискателните операции в света на военната авиация“.


Публикацията в блога на Asobo също подсказва за добавянето на мистериозен "никога не разкриван хиперзвуков самолет", способен да достигне скорост от 10 Маха и надморска височина над 150 000 фута над морското равнище.Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

29 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page