top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Friend Pass се завръща за кратко в The Dark Pictures Anthology

Въпреки че всяко заглавие от The Dark Pictures Anthology може да се играе самостоятелно, те са проектирани за мултиплейър. Съществува локален мултиплейър, но онлайн мултиплейърът е мястото, където визията на Supermassive Games блести най-ярко. За щастие в момента е наличен friend pass, който ви позволява да споделите изживяването с всеки.

 
The Dark Pictures Anthology
 

Friend Pass-ът ще е валиден от сега до 28 февруари и е достъпен за собствениците на Man of Medan, Little Hope и House of Ashes. Тази оферта важи за всяка платформа. Както се очаква, този пропуск позволява на собствениците игрите да играят цялото приключение с някой, който не ги притежава.


Освен ограниченото време, това е код за еднократна употреба. Веднага щом приятел приеме поканата ви, вие нямате право да споделяте The Dark Pictures с други играчи. Публикацията в блога на Bandai Namco дори предупреждава за това, заявявайки, че трябва „непременно да поканите приятел, на когото можете да разчитате“.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download
39 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page