top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Friend Pass се завръща за кратко в The Dark Pictures Anthology

Въпреки че всяко заглавие от The Dark Pictures Anthology може да се играе самостоятелно, те са проектирани за мултиплейър. Съществува локален мултиплейър, но онлайн мултиплейърът е мястото, където визията на Supermassive Games блести най-ярко. За щастие в момента е наличен friend pass, който ви позволява да споделите изживяването с всеки.

 
The Dark Pictures Anthology
 

Friend Pass-ът ще е валиден от сега до 28 февруари и е достъпен за собствениците на Man of Medan, Little Hope и House of Ashes. Тази оферта важи за всяка платформа. Както се очаква, този пропуск позволява на собствениците игрите да играят цялото приключение с някой, който не ги притежава.


Освен ограниченото време, това е код за еднократна употреба. Веднага щом приятел приеме поканата ви, вие нямате право да споделяте The Dark Pictures с други играчи. Публикацията в блога на Bandai Namco дори предупреждава за това, заявявайки, че трябва „непременно да поканите приятел, на когото можете да разчитате“.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download39 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page