top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

От 1 Юни Knockout City става безплатна!

EA и Velan Studios разкриха, че преходът на Knockout City ще започне на 1 юни 2022 г. в началото на сезон 6. Velan Studios обявиха в средата на февруари тази година, че играта ще бъде безплатна за игра , докато задълженията за публикуване постепенно ще се преместят от EA към разработчика, за да може той „да работи още по-тясно“ със своята общност.

 
Knockout City
 

Чрез официалните често задавани въпроси за прехода, Velan Studios иска да успокои страховете, че този преход ще означава, че играта ще бъде натоварена с микротранзакции и механика за победа. Разработчикът обещава, че Holobux, валутата в играта, може да бъде спечелена чрез игра, въпреки че играчите все още могат да ускорят процеса, като закупят Holobux с реални пари.


Студиото казва, че неговата „позиция да няма лутбокс остава същата“ и „няма планове да добавя нещо, наподобяващо плащане за печалба в играта“. В него се подчертава, че лоялната конкуренция е един от основните принципи на играта и че отключващите се неща ще останат само козметични.Както беше посочено по-рано от Velan, съществуващите играчи (с изключение на тези в Япония) ще получат пакет за лоялност, който идва с XP, легендарна козметика и 2000 Holobux. Само един пакет ще бъде даден на акаунт, така че ако имате играта на няколко платформи, ще трябва да изберете коя от тях ще спечели предимствата на пакета.


С поемането на Velan като издател, Knockout City вече няма да бъде част от EA Play. По отношение на това дали играчите ще се нуждаят от акаунт в PlayStation Plus или Xbox Live за достъп до играта, когато стане безплатна за игра, разработчикът все още „работи по някои детайли“, но се надява, че няма да се изисква онлайн абонамент за игра.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

32 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page