top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Frostpunk 2 се цели да бъде повече от обикновено продължение

Frostpunk, стратегическата-сървайвъл игра, която поставя за цел пред своите играчи, оцеляването им в един замръзнал апокалиптичен свят с постоянното взимане на трудни решения, ще получи своето продължение.


Frostpunk 2 Announced

С простото заглавие Frostpunk 2, разработчиците от 11 Bit Studios отново ще имат за цел да затруднят играчите максимално, като ги поставят в изчерпан от ресурси град. Докато в първата игра действието се развива около отблъскването на студа със събирането на въглища, продължението ще ни накара да прибегнем към намиране на залежи и добиване на нефт, с помощта на който да се опазим от смъртоносно ниските температури.


Якуб Стокалски, съ-режисьора на Frostpunk 2, обяви, че ще разполага с по-голям екип от разработчици, което ще позволи фокусирането във всички аспекти на играта, варирайки от производствената стойност, мащаб и дизайна на потребителското изживяване. Обещаното разширено потребителско изживяване ще се състои в много избори пред играчите и нови начини за построяване, и устройството на техният град. Докато първата част играчите трябваше да избират между своята човечност или оцеляването им, Frostpunk 2 ще ни представи разнообразни избори насочени към човешката природа като политика и други, които ще имат пряко влияние върху технологичният прогрес.


Frostpunk се изстреля с излизането си през 2018-та година за РС, с продадени 3 милиона копия и получавайки своя версия за конзоли, както и много допълнително съдържание. За всички, които желаят да изпробват това заглавие, ще може да го направят безплатно от 12-ти до 16-ти август в Steam, междувременно играта е с намаление от 70%.

39 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page