top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Излезе пълният трейлър на Аватар: Природата на водата

Чакането почти свърши. След 13 години забавяне, разработването на нови технологии и обещанието за четири продължения, огромният франчайз, който започна с Avatar, най-накрая се връща. Днес пуснаха пълният трейлър за филма Аватар: Природата на водата.

 
Avatar: The Way of Water
 

В допълнение, трейлърът подчертава епичния мащаб на предстоящото приключение. Точно като първия филм, Аватар: Природатата на водата със сигурност ще предложи много, с което да се насладим. Този път обаче франчайзът става още по-амбициозен, тъй като ни отвежда в подводен свят.


Аватар: Пътят на водата е режисиран от Джеймс Камерън. Режисьорът пише и сценария. Продължението е първото от четирите, чиито дати на излизане са начертани до 2028 г. Първата част във филмовата поредица е най-касовият филм, правен някога и изглежда, че продължението няма да изостане.

Въпреки че филмите не се снимат един след друг, продуцентът Джон Ландау потвърди по-рано този месец, че първият акт на Аватар 4 вече е заснет поради „логистични причини“. Тъй като филмовата поредица е планирана до своя край, възможно е продуцентският екип да е решил да използва мащабен декор, преди да го разруши. Тъжната част е, че ще разберем как ще се развие тя едва през 2026 г.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК.

GAME.bg mobile app download

18 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page