top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Funko разработва „AAA екшън платформър“

Funko, създателите на онези поп фигури, които привидно обхващат всеки герой в поп културата, разработват видео игра със 10:10 Games, която наричат ​​„AAA екшън платформинг“.

 
 

Двете компании обявиха партньорството си по време на SDCC и публикуваха тийзър видео за партньорството.


„Чрез сътрудничеството на Funko с разработчика 10:10 Games, първата съвместна продукция на компаниите ще бъде AAA екшън платформинг през 2023 г.“ каза Funko.


Нещо повече е, че тази игра има носителя на наградата BAFTA Jon Burton начело на нейната разработка, който според Funko „е събрал някои от най-добрите създатели в индустрията“, за да я разработи.


Освен описанието на „AAA екшън платформинг“, няма нищо, което трябва да опише каква ще бъде тази игра. Въпреки че вероятно можем да сме сигурни, че ще включва много фигури, които феновете на Funko обичат да колекционират.


Огромният опит на Burton в разработването на множество LEGO игри през последното десетилетие определено добавя известен контекст за това защо той ще ръководи този нов екип, така че ще бъде интересно да видим каква е първата игра от това сътрудничество.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

29 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page