top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Доклад: Бъдещите игри за Xbox може да имат реклами

Business Insider съобщава, че Microsoft иска да работи с рекламни компании, за да създаде система, която ще позволи на марки и рекламодатели да купуват и поставят реклами в безплатни Xbox игри.

 
Xbox fortnite ads
 

Според източници рекламите могат да се показват като дигитално изобразени билбордове в състезателни игри или приключения в отворен свят. Понастоящем обаче не е известно в какви други форми могат да се проявяват тези безплатни за възпроизвеждане реклами или дали ще включват видеоклипове или аудио. Business Insider също не успя да потвърди дали Microsoft и Xbox са започнали да представят рекламодатели и марки в новата рекламна система. Независимо от това, се очаква да стартира около третото тримесечие тази година.


Както се посочва от Business Insider, Microsoft вече продава ограничено рекламно пространство на своите конзоли чрез реклами на таблото за управление и определени рекламни сделки в игрите чрез трети страни. Тази нова програма обаче е опит на Microsoft и Xbox да се разширят пазара до повече марки, които търсят начини да рекламират към нарастващата аудитория за игри, много от които са по-млади, не гледат кабелна телевизия и стават все по-трудни за достигане.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

43 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page