top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Показаха остатъка от игрите от Xbox Games Pass за Май

Месец май е към края си и това означава, че абонатите на Xbox Game Pass получават втора вълна от издания в каталога. Microsoft вече ги разкри и те включват още пет заглавия, добавени към Game Pass. Общо има шест нови издания от премиерният им ден в Game Pass през останалите дни на май 2022 г.

 
Xbox Game Pass May 2022
 

Налична днес в Xbox Game Pass за PC е Her Story, нелинейната мистериозна/криминална история за жена, интервюирана седем пъти от полицията. Всеки път играчите събират уликите, за да открият... нейната история. Също така днес в Game Pass е Jurassic World Evolution 2 за облак, конзола и компютър.


От днес също има две нови издания за Game Pass, първата от които е Little Witch in the Woods за конзола и компютър чрез Game Preview. Това е игра за вещица, която изследва мистична гора.Следващата е игра от първо лице за фотография Umurangi Generation: Special Edition за облак, конзола и компютър.


Освен това оригиналният Skate от EA вече е пуснат в Game Pass през EA Play чрез облака, което би трябвало да улесни изпробването, тъй като не изисква изтегляне.


След това на 19 май Farming Simulator 22 ще е добавена към каталога на Game Pass за облак, конзола и компютър, докато готическата хорър игра Vampire Survivors пристига на компютър. На 24 май Game Pass добавя още две нови издания от първия им ден, включително тактическата игра с карти Floppy Knights за облак, конзола и компютър и Hardspace: Shipbreaker на компютър. На 26 май Sniper Elite 5 идва в Game Pass за конзоли и компютър.


Cricket 22 се присъединява към PC Game Pass на 27 май, докато Pac-Man: Museum+ завършва месеца като последната нова версия от премиерният ден за облак, конзола и компютър.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

47 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page