top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Game Pass версията на The Evil Within има опция да играете в първо лице.

По-рано този месец, най-накрая приключи сделката между Microsoft и Bethesda, и с новата си придобивка, създателите на Windows притежават доста нови студия и техните IP-та. Доста заглавия от каталога на Bethesda се озоваха като част от Game Pass-а, включително и horror играта The Evil Within.


Evil Within First Person

Изглежда, обаче, че Game Pass версията на The Evil Within има няколко подобрения, включително да изиграете цялото приключение в първо лице. Това изживяване наподобява Resident Evil 7. За съжаление, има една уловка за да активирате First-Person режима на The Evil Within - трябва да имате акаунт към Bethesda.Net.


Картинката, която видяхте, показва, че за да активирате First-Person Mode, както и още няколко допълнителни екстри, трябва да се впишете във Вашия Bethesda.Net акаунт. Говорител на Bethesda сподели, че първоначалния план за този режим, е да бъде част от Deluxe издание на The Evil Within. Поради непредвидени обстоятелства, специалното издание на играта не е излязло на пазара и вместо да премахнат тези бонуси, компанията реши да ги включи в Game Pass версията на The Evil Within. Трябва да отбележим, че не е нуждно задължително да имате акаунт към Bethesda.Net за да играете horror заглавието. Пак можете да изживеете ужасите в играта, но само че в оригиналния й вид.


Можете да видите геймплей от First-Person режима на The Evil Within в следното видео:


59 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page