top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Пуснаха gameplay трейлър на Vampire: The Masquerade - Swansong

Vampire: The Masquerade - Swansong е предстоящата RPG, фокусирана върху разказа, която се развива във вселената на популярната настолна игра.

 
Vampire: The Masquerade - Swansong
 

Gameplay трейлърът предоставя първия поглед върху управляваната от избора механика на разследването на играта, която играчите ще използват, за да разгадаят смъртоносен заговор за убийство.


Убийците са нападнали Boston Camarilla, тайното общество на вампирите, живеещи в града. Принцът на Camarilla, Hazel Iversen, възложи на своите вампири Galeb Bazory, Emem Louis и Leysha да намерят и елиминират виновниците, за да запазят начина си на живот. Всеки от тези три героя може да бъде персонализиран с различни умения и да притежава уникални черти, за да позволи на играчите да проникват в зони, да разкриват улики и да неутрализират заплахите. Galeb, например, обича да чупи вратове и може да използва силата си за доминиране, за да контролира умовете на другите. Способността на Leysha за закриване ѝ позволява да се маскира, за да се слее. Emem е знаменитост, която използва известността си, за да има достъп до ограничени зони и да говори с герои, за да разкрие чувствителна информация.Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download27 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page